Tende i sjenila - ZGLOBNA

Zglobna

KUMO I SHAN
Pobjednici nagrade RED DOT DESING, SHAN i KUMO su najveće dostignuće u tendama s kučištem.

Najsuvremenije performanse, neprikoslovljeni dizajn i oblik s zaobljenim ili višetračnim uzorkom čini ove tende najunikatnijima na tržištu.

DTS funkcija omogućuje lagano otvaranje ruku kada se tenda rasklapa i savršene spojeve između profila u delikatnoj fazi zatvaranja (povlaćenja). DAT funkcija svrječava oštečenja platna pri otvaranju i zatvaranju.

AQUASTOP brtve omogućuju savršeno prijanjanje kučištaprema zidupa sprječava curenje u slučaju kiše.

SHAN je dostupna samo u motoriziranoj verziji i može ići maksimalno do 7x4,15m. KUMO Može biti i manualna (ručna) i dolazi u maksimalnoj dimenziji 550x300cm.

Testirana je od strane TUV Rheinland tijela prema EU normi EN 13561, gdje je dizajn patentiran u svim EU članicama. Posjeduje 5-godišnju garanciju.

Opcionalno: senzor vjetra i sunca.

 

Specifikacije:

 

Zglobna

 

Boje:
Zglobna

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Zglobne tende i sjenila - KUMO.pdf

Zglobne tende i sjenila - SHAN.pdf

 

 

FOTOGALERIJA - KUMO

Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila

FOTOGALERIJA - SHAN

Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila Zglobne tende i sjenila