PALMIYE FOUR SEASONS

Shopping centri

Staklo i ostali transparentni materijali su često upotrebljavani na fasadama i stropovima shopping centara. Odlične mogućnosti raznim dizajnom i atkratkivnost danjeg svijetla u unutrašnjosti prostora su očite prednosti ovog materijala, ali također donose za sobom neizbježne izazove. Kako bi izbjegli da se područje za shopping pretvori u staklenik, sjenila i ostali tipovi tendi za sunce su preporučljivi, koji su instalirani na svaku staklenu površinu koja je usmjerena u sunce. Ovi proizvodi se mogu montirati na staklenu površinu ili ispod nje. Zbog izolirajućeg svojstva platna s efektom pomračine, lakše je održavati temperaturu unutrašnjosti bez obzira na vremenske prilike.

Sa svojim stilskim dizajnom naši proizvodi su kompletno pomični i lako se uklapaju u bilo kakvu fasadu ili strop. Izaberite između polu-transparentnog platna ili platna koje štedi energiju u raznim bojama.

Mnogi shopping centri imaju svoje restorane, kafiće i klubove. Kako bi se povećala iskoristivost ovih prostora, Four Seasons daje najbolje rješenje.