PALMIYE FOUR SEASONS

Double Tilted

Four Seasons Double Tilted je sistem pomičnog krova, koji klizi po vodilicama i može biti u aluminijskoj, drvenoj ili metalnoj varijanti. Oblik pod nagibom omogućuje da se voda odlijeva na obje strane kada se platno rastegne. Proizvod može biti instaliran na zid, ili samostojeću konstrukciju.Proizvod je upotrebljiv u svim vremenskim uvjetima kroz sve 4 sezone.

Kada je nagnuta, njen dizajn može podnijeti udare vjetra po Beaufortovoj ljestvici 11, što je jednako 117km/h.Ako je potrebno, proizvod može biti dizajniran kao pomični zimski vrt zatvarajući stranice s raznim kliznim, harmo ili fiksnim staklenim stijenama.

S odljevom i Waterblock system, kiša se savršeno odljeva ostavljajući interijer suhim i ugodnim. Integrirani odljev vode za ljepši dizajn je dostupan s aluminijskom verzijom. Vodilice su izrađene od aluminija. Pričvrščivaći su elektro galvanizirani i od INOXa. Napetost je kreirana posebnim sustavom remena.

Širina:
Maksimalna širina jednog proizvoda je 13 metara. No staljajući jedan proizvod uz drugtog, sama širina je neograničena.

Izbačaj:
Izbačaj proizvoda varira ovisno o tipu strukture. Maksimalni izbačaj za tendu pod nagibom jest 10 metara. Kada se radi dvostruki nagib (na obje strane) izbačaj je 20 metara.