PALMIYE FOUR SEASONS

Double Flat

Four Seasons Double Flat je sistem pomičnog krova, koji klizi po vodilicama i može biti u aluminijskoj, drvenoj ili metalnoj varijanti.

Kako bi se odljevala voda s ove ravne konstrukcije, potrebno je izabrati Trapezium System (FS6) ili Wavy Ceiling Cover (FS13). Proizvod može biti instaliran na zid ili samostojeću konstrukciju.

Proizvod je upotrebljiv u svim vremenskim uvjetima kroz sve 4 sezone. Kada je nagnuta, njen dizajn može podnijeti udare vjetra po Beauforovoj ljestvici 8 što je jednako 74km/h.

Ako je potrebno, proizvod može biti dizajniran kao pomični zimski vrt zatvarajući stranice s raznim kliznim, harmo ili fiksnim staklenim stijenama.

S odljevom i Waterblock system, kiša se savršeno odljeva ostavljajući interijer suhim i ugodnim. Integrirani odljev vode za ljepši dizajn je dostupan s aluminijskom verzijom. Vodilice su izrađene od aluminija. Pričvrščivaći su elektro galvanizirani i od INOXa. Napetost je kreirana posebnim sustavom remena.

Širina:
Maksimalna širina jednog proizvoda je 10,5 metara. No stavljajući jedan proizvod uz drugtog, sama širina je neograničena.

Izbačaj:
Izbačaj proizvoda varira ovisno o tipu strukture. Maksimalni izbačaj za ravnu tendu je 8 metara. Kada se radi Double Flat (na obje strane) maksimalni izbačaj je 16 metara.