PALMIYE FOUR SEASONS

Double Arch

Four Seasons Double Arch je sistem pomičnog krova, koji klizi po vodilicama i može biti u aluminijskoj, drvenoj ili metalnoj varijanti u ovalnom dizajnu.

Ovalni oblik ima estetsku i funkcionalnu vrijednost, usmjeravajući vodu i ostavljajuću unutrašnjost suhom i ugodnom. Proizvod može biti instaliran na zid ili samostojeću konstrukciju. Proizvod je upotrebljiv u svim vremenskim uvjetima kroz sve 4 sezone.

Kada je nagnuta, njen dizajn može podnijeti udare vjetra po Beaufortovoj ljestvici 11, što je jednako 117km/h.

Ako je potrebno, proizvod može biti dizajniran kao pomični zimski vrt zatvarajući stranice s raznim kliznim, harmo ili fiksnim staklenim stijenama.

S odljevom i Waterblock system, kiša se savršeno odljeva ostavljajući interijer suhim i ugodnim. Integrirani odljev vode za ljepši dizajn je dostupan s aluminijskom verzijom. Vodilice su izrađene od aluminija. Učvršćenja i elektro galvanizirani i od INOXa. Napetost je kreirana posebnim sustavom remena.

Širina:
Maksimalna širina jednog proizvoda je 13 metara. No staljajući jedan proizvod uz drugtog sama širina je neograničena.

Izbačaj:
Izbačaj proizvoda varira ovisno o tipu strukture. Maksimalni izbačaj za ovalnu tendu je 6 metara. Kada se radi dupli ovalni oblik (na obje strane) izbačaj je 12 metara.