HLADJENJE u suradnji sa tvrtkom EMA d.o.o. - www.ema.hr

Hlađenje
Hlađenje
Hlađenje

Nudimo vam osvježavanje vašeg prostora sustavom Naturalcool®

Ovi sistemi su inače upotrebljavani za komercijalne, industrijske i privatne svrhe. Najčešća upotreba je vanjska klimatizacija, parkovi, restorani, skladišta, farme, zološki vrtovi, zabavni parkovi. Pogoni za tekstil i drvo upotrebljavaju ovakav oblik hlađenja i ovlaživanja.

Ukoliko je neugodno boraviti na vašem trijemu, terasi ili dvorištu, protiv vrućine bi se trebali boriti s sistemom raspršivanja vodenih čestica. Ti sustavi mogu ohladiti zrak do 15 stupnjeva, te vam vani omogućuju ležeran boravak cijelo ljeto. Vaši će se gosti na terasi kafića ili u dvorištu vaše privatne kuće ugodno osjećati.

Sustav raspršivanja vodenih čestica odlično se uklapa na tende kako bi činile hladnu zavjesu ili u kombinaciji s ventilatorima kako bi kompletni prostor unutar tende osvježili bez kondenzacije.

Potrebno je izabrati kvalitetan sustav za raspršivanje čestica. Sustav koji se izabere samo po cijeni, imati će za efekt samo mokri učinak, umjesto ovlaživanja zraka. Veliki pritisak se može dobiti s manjim mlaznicama i srednjom ili jakom pumpom za raspršivanje čestica. Mikro kapljice ispare u zraku i dobije se osvježavajući učinak. Kako bi sustav bio učinkovit, uzima se u obzir vlaga i temperatura u određenom prostoru, kao i visina instalacije.

SIMMM Engineering proizvode sustave raspršivanja već 20 godina. Njihova tehnologija omogućila je da se razviju više tipova pumpi za raspršivanje. Stalna atomizacija onemoućuje kondenzaciju i mokri efekt pri 105 bara. Kada voda ishlapi ona odbija vrućinu iz okoliša i snižava temperaturu do 10 stupnjeva.

NaturalCool sustav je koji se prilagođava svakoj potrebi, te svojom dugogodišnjom garancijom, visokim standardom izrade i brojnim nagradama koje je taj sustav pokupio dokazuje koji sustav odabrati na tržištu.

Naš stručni tim odgovoriti će na svaki vaš upit i ponuditi najadekvatnije i najpovoljnije rješenje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Hlađenje

 

FOTOGALERIJA

Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje Hlađenje

 

 

 

Reference

Caffe Bar Ara

Caffe Bar Ara, Samobor

Caffe Bar Niccotine

Caffe Bar Niccotine, Garden Mall, Dubrava, Zagreb

Slasticarnica Millenium

Slastićarnica Millenium, Bogovićeva, Zagreb