BALDEHINI I ZAVJESE

Kao dodatnu estetsku i funkcionalnu vrijednost našim projektima nudimo dekore koji su posebno napravljeni za vanjsku upotrebu zbog otpornosti na vodu, UV zrake, temperaturne razlike i imaju dugotrajnu postojanost boja. Upotrebljavaju se za baldehine (viseći dekorativni strop koji služi i za zadržavanje topline unutrašnjosti) i zavjese (koje osim dekoracije daju i sjenu prostoru). Osim navedenog najveća prednost je lakoća održavanja (pranja i peglanja).

 

BALDEHINI
baldehini
ZAVJESE
zavjese

 

 

Možete izabrati dekore iz 4 kolekcije:

Cuba
S Cubom naglasak je na izboru i suvremenim bojama. Sačinjeni su od nezapaljivih poliester tkanina, u skladu sa specifikacijama Dickson constant. Cuba poštuje standarde EU koji se tiču nezapaljivosti (M1, B1, Class1). Efektivna tkanina za sjenu, filtrira sunčeve zrake te u kombinaciji s PVC platnom od pergola daju ugođaj interijera i pružajući toplinski sloj za hladnije dane. Širina od 280 cm po bali idealna je za baldehine, jastuke, poplone i pokrivala izbjegavajući previše tragova šivanja. Lako za održavanje, Cuba tkanina je periva pod temperaturom od 40 stupnjeva.

Karakteristike

Boje

Tehničke specifikacije

cuba

 

 

Mahe
Sačinjeni su od nezapaljivih poliester tkanina, u skladu sa specifikacijama Dickson constant. Mahe poštuje standarde EU koji se tiču nezapaljivosti (M1, B1, Class1). Prilagodljivo, lagano i propusno, propušta prirodnu svjetlost izvana. Lako za održavanje. (perivo na 60 stupnjeva i može se sušiti), idealno za zavjese, zastore, baldehine i unutarnja sjenila. Mahe se također proporuča za nadstrešnice. Dostupne bale u 2 širine (140 and 280 cm),za maksimalno laku uporabu.

Karakteristike

Boje

Tehničke specifikacije

mahe

 

 

Samoa
Blackout tkanina, Samoa blokira 100% sunčevih zraka izvana, garantirajući totalno zamračenje. Napravljeno od nezapaljivih poliester vlakana s akrilnim slojem s jedne strane, Samoa poštuje standarde EU koji se tiču nezapaljivosti (M1, B1, Class1. Glatko za dodir ("efekt breskvine kore") tekstilna strana daje završni estetski izgled. Dostupno u širini od 300cm, idelano je za uporabu na velikim površinama (zavjese, šatori…). Samoa je dostupna u 14 boja.

Karakteristike

Boje

Tehničke specifikacije

 

 

Santorin
Guste, meke i nepropusne za svjetlo, Santorin tkanina smanjuje unutarnje svjetlo, garantirajući privatnost i povećavajući efekt unutrašnjeg osvjetljenja. Napravljeni od nezapaljivih polyester vlakana, Santorin Cuba poštuje standarde EU koji se tiču nezapaljivosti (M1, B1, Class1) Lako za održavanje. (perivo na 60 stupnjeva i može se sušiti), idealno za zavjese, zastore, baldehine i unutarnja sjenila. Dostupne bale u 2 širine (140 and 280 cm),za maksimalno laku uporabu.

Karakteristike

Boje

Tehničke specifikacije